Informatie bijeenkomst voor representanten, vrijwilligers en stakeholders van Ereveld Vol Leven

Media Luna verzorgt de informatie bijeenkomsten voor de representanten die deelnemen aan Ereveld Vol Leven. Nathalie Toisuta vindt het belangrijk om de mensen die zich melden om achter een van de graven te gaan staan, om hen goed te informeren en voor te bereiden. Daarvoor worden diverse bijeenkomsten georganiseerd voorafgaande aan de herdenking. Klik hier voor meer foto’s.

Mocht u geĂŻnteresseerd zijn en contact met ons willen dan kunt u contact opnemen met info@herdenkenvolleven.nl.

Kinderen

Ook vinden er speciale bijeenkomsten plaats voor de kinderen en jongeren die deelnemen aan deze herdenking. Deelname is mogelijk vanaf 12 jaar. Mocht je geĂŻnteresseerd zijn en contact met ons willen dan kunt u contact opnemen met info@herdenkenvolleven.nl.

Vrijwilligers

Ereveld Vol Leven is alleen mogelijk met behulp van vrijwilligers. Waar wij ook ontzettend blij mee zijn! Mensen die zich willen inzetten voor alle posten waar wij vrijwilligers voor nodig hebben. Variërend van ontvangst van nabestaanden tot publieksbegeleiding. Maar ook het begeleiden en ondersteunen van de representanten of voor de verhalen die vertelt moeten worden tijdens de herdenking Ereveld Vol Leven. Er zijn nog veel meer plekken. Mocht jij geinteresseerd zijn om als vrijwilliger betrokken te zijn bij Ereveld Vol leven, dan kan je contact met ons opnemen: info@herdenkenvolleven.nl

Stakeholders

Media Luna organiseert ook bijeenkomsten voor de stake holders van Media Luna. Waarbij partijen bijeen worden gebracht die meedoen aan Ereveld Vol Leven en met elkaar delen waarom zij dit doen en wat zij ervaren. Deze bijeenkomsten zijn er om de stakeholders met elkaar kennis te laten maken en om hun ervaringen met elkaar te delen. Mocht u geĂŻnteresseerd zijn en contact met ons willen dan kunt u contact opnemen met info@herdenkenvolleven.nl.